rp-bloggen

rp-bloggen

Om rp-bloggen

Ronnebypartiet vill genom rp-bloggen göra det möjligt att kunna lägga in åsikter om utvecklingen av Ronneby kommun och att, för vem som helst, fritt kunna kommentera dessa åsikter.

rp-bloggen är tänkt att vara ett forum för inbjudna bloggare.

Kontakta Ronnebypartiet på www.ronnebypartiet.se om intresse finns att vilja delta och göra egna inlägg på rp-bloggen.

Willy Persson och bandybanan

Val 2010Skapad av Peter Lindström tis, april 27, 2010 09:32:58

Svar till Bandykillen mån, mars 22, 2010 13:38:27
"Vart tog Willy Persson vägen. Varför finns inte han på listan?
Hur går det med bandybanan i Ronnebypartiets valprogram från 2006?"

Willy Persson valde att hoppa av Ronnebypartiet då han kom på 3:e plats på vår valsedel. Han krävde att få stå på 2:a plats, efter vår ordförande Sune Håkansson, eftersom han ansåg att han hade mer stöd bland väljarna än vårt 2:a namn Anna Carlbrant. Han accepterade inte Ronnebypartiets policy att ha varannan damernas, efter medlemmarnas önskemål, på listan. Han sökte sig därefter till Miljöpartiet men eftersom de redan fastslagit deras tidiga namn på sin valsedel hade han hamnat ännu längre ner där. Då sökte han sig till Kristdemokraterna (som idag har 1 mandat i Ronneby) som tog emot affischnamnet Willy Persson på sin andra plats efter Lars Svensson. Eftersom Willy fick många personkryss i förra valet räknar han och KD med att så även blir fallet vid årets val. Hur det går återstå att se vid röstsammanräkningen.

Frågan att bygga en bandybana i Ronneby kommun kommer att drivas vidare av Ronnebypartiet därför att vi anser att det finns ett betydligt antal bandyentusiaster i Ronneby och framförallt tillräkligt många aktiva bandyspelare för att försvara bygget av en egen bandybana som dessutom kommer allmänheten till gagn för allmänhetens åkning de tider som bandyklubbarna inte tränar eller spelar på den.

Svar till Váébandy ons, mars 24, 2010 07:00:06
"Att bygga bandybana lilla Ronneby är ju som att bygga en egen hoppbacke åt Eddy the Eagle i London."

Ronneby har många gånger fler bandyspelare än London har backhoppare (tror jag).

  • Kommentarer(1)//rp-bloggen.ronnebypartiet.se/#post11